Nova imena u seriji Sifirinci Gun, koja uskoro menja i naziv

Vest da je došlo do velike promene u seriji Sifirinci Gun / Nulti dan, koja će se sada sresti sa publikom u petak uveče na tv8, odrazila se u štampi.

Nova imena u seriji Sifirinci Gun, koja uskoro menja i naziv

Foto Credits: Internet Haber

Nakon što je Cagatay Tosun, koji je zablistao svojim uspehom u akcionim serijama, seo u rediteljsku fotelju, počeo je period velikih promena za seriju Sifirinci Gun. Uprkos činjenici da je glumačka postava veoma efektna i da je njena priča takođe cenjena, nedostaci fikcije stalno se oglašavaju na društvenim mrežama.

Ime projekta je promenjeno u Birinci Gun / Prvi dan nakon što gledaoci nisu pokazali dovoljno interesovanja, a očekuje se da će se novi likovi pojaviti u seriji, za koju se očekuje da će se od sledeće nedelje pojaviti pred publikom sa sasvim drugačijim redosledom priča. Sa novim režiserom očekuje se da će projekat, koji će krenuti sa novom pričom, novim glumcima, novim imenom i novim razumevanjem, uticati na širu publiku.

Imaćemo priliku da vidimo dva nova imena u seriji, čija će peta epizoda biti emitovana u petak uveče još uvek pod starim imenom Sifirinci Gun. Iskusni glumci Sema Simsek i Polat Bilgin daće život novim likovima ove TV serije. Sema Simsek, koju ćemo gledati kao Deryu, igraće Eyderovu ženu, lika kog tumači Yigit Ozener. Polat Bilgin će, pak, učestvovati u priči sa ulogom koja će iznenaditi publiku, ali detalji se posebno ne iznose. Očekuje se da će nove epizode, sa potpisom Cagataya Tosuna početi od naredne nedelje.

NOVO - Ismail Ege Sasmaz o izboru uloga

By: TV Exposed