Hakan Eratik u seriji Uvey Anne / Maćeha

Nastavlja se snimanje nove turske serije Uvey Anne / Maćeha, jednog od projekata koji će privući pažnju u letnjem periodu.

Hakan Eratik u seriji Uvey Anne / Maćeha

Foto Credits: IMDB

Jedan od glumaca u seriji je Hakan Eratik. Glumac, kojeg fanovi serije dugo nisu videli, pojavio se na ekranu tv8 sa dnevnom serijom pod nazivom Kadere Karsi / Protiv sudbine prošle godine.

Glumcu je trebalo 4 godine da se vrati na ekran nakon serije pod nazivom Kalbimdeki Deniz, koja je ušla u finale 2018.

 U novoj sezoni Hakan Eratik je pristao da preuzme ulogu u TV seriji Uvey Anne / Maćeha, za koju se očekuje da će doći u prvi plan na leto, umesto da ovog puta bira dnevnu seriju. Eratik, koji je godinama unazad delio isti set sa Kutsijem u nezaboravnoj TV seriji Huzur Sokagi, ponovo će učestvovati u projektu sa poznatim glumcem.

Serija Uvey Anne stekla je ime svojom različitom trejlerom i pre nego što je počela! Hakan Eratik je takođe ocenio da se ovakvo snimanje tizera razlikuje na osnovu njegovog profesionalnog iskustva. Glumac je rekao:

„Počinje kao prvi set jer ovakav tizer nikada ranije nije snimljen. Biće to nešto veoma interesantno. Takođe se radujem da vidim kako će to ispasti“.

Najava koja privlači pažnju

Objavljen je tizer serije Uvey Anne / Maćeha, odnosno njena video najava i treba reći da je izazvala veliku pažnju na društvenim mrežama. Podsećajući da su pre mnogo godina radili zajedno sa rediteljkom Yasemin Turkmenli i njegovim kolegom Kutsijem, glumac je rekao:

„Zadovoljstvo mi je što sam sa njima uključen u tako lepu priču i ponovo sretnem publiku ATV-a posle mnogo godina. .”.

 U seriji u kojoj je Hazal Filiz Kucukkose glavna ženska uloga; Tu su i popularna imena kao što su Asli Tandogan, Ezgi Senler, Aysegul Gunay, Aysen Inci.

View this post on Instagram

A post shared by Üvey Anne (@uveyannedizi)

NOVO - Najavljena nova turska serija Vermem Seni Ellere (VIDEO)

By: TV Exposed