Hande Ercel na prvom mestu još jedne rang liste

Lepa turska glumica Hande Ercel, koja poslednjih godina nije silazila sa dnevnog reda magazine i društvenih mreža svojim privatnim životom i projektima, zauzela je 1. mesto na listi „10 najlepših muslimanki na svetu” koju je sačinio sajt globalnog magazina FillGap News.

Hande Ercel na prvom mestu još jedne rang liste

Foto Credits: Haberler

Hande Ercel, koja ima najviše pratilaca na društvenim mrežama od svih turskih glumica i glumaca sa više od 29 miliona naloga, uveliko je povećala broj svojih fanova emitovanjem TV serije Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata u inostranstvu.

Trenutno, lepa glumica, kojoj je teško zbog teških i komplikovanih zdravstvenih problema svoje voljene male nećakinje Mavi, i dalje ostaje na dnevnom redu iako nije preterano aktivna na društvenim mrežama.

Još dva imena turskih glumica našla su se na listi „Top 10 najlepših muslimanki na svetu“ koju je sačinio sajt magazina FillGap News, na kojoj je Hande Ercel zauzela prvo mesto.

Prelepa glumica Fahriye Evcen, koja je trenutno trudna sa svojim drugim detetom, na 2. je mestu ove rang liste. Na 7. mestu je i Meryem Uzerli, koja je već neko vreme bila daleko od ekrana i koja s vremena na vreme dolazi u prvi plan objavama na društvenim mrežama. Uzerli trenutno snima seriju Ru, za digitalnu platformu Disney Plus a njeni fanovi se nadaju da bi glumicu mogli gledati u ovoj novoj seriji do kraja ove kalendarske godine.

View this post on Instagram

A post shared by Hande Erçel (@handemiyy)

NOVO - Yusra Geyik u novoj seriji Aile / Porodica

By: TV Exposed