Pinar Deniz o seriji Yargi - Nisam očekivala ovakav uspeh!

Proces priče, pun iznenađenja, nastavlja se scenama koje svake nedelje duboko utiču na publiku u seriji Yargi / Presuda.

Pinar Deniz o seriji Yargi - Nisam očekivala ovakav uspeh!

Foto Credits: IMDB

U ovom ambijentu, gde scenaristkinja Sema Ergenekon svake nedelje iznenađuje publiku, glumci željno iščekuju nove epizode i snimanje serije Yargi. U projektu čija se druga sezona nastavlja, kao jedan od bitnih razloga uspeha ističe se činjenica da je priča i dalje toliko jaka i da glumci rade svoj posao sa entuzijazmom kao i prvog dana.

Pinar Deniz, koja u seriji tumači lik Ceylin, navela je u svojoj izjavi da snimaju 53. epizodu i podvukla značaj koji daju timskom radu. Popularna glumica je rekla:

„Hvala Bogu da imamo posao koji možemo da volimo i da stojimo iza njega i pričamo sa ponosom. Zato sam veoma srećna što sam u seriji Yargi.“. Navodeći da je normalno da se scenario zaglavi na neko vreme u ovakvim produkcijama, Pinar Deniz smatra šansom da se ova situacija ne dogodi u projektu Yargi. Glumica je dodala: „Yargi i dalje zadržava to uzbuđenje zahvaljujući Semi Ergenekon. Zato smo veoma srećni.”.

Navodeći da mnogi njeni prijatelji koji rade na televiziji imaju strah od slabljenja serije kao priče, Deniz je podsetila da bez obzira koliko se priča napiše zbog dugih epizoda, u jednom trenutku može doći do zastoja. Međutim, objašnjavajući da ovu situaciju nisu videli u projektu Presuda, glumica je rekla:

Osećam se kao da se to nije desilo na našem poslu, pa sam veoma srećna.“, i istakla da se njeno poverenje u projekat nastavlja. Priznajući da nije očekivala tako veliki uspeh od serije Yargi / Presuda, glumica je rekla da je zadovoljna uspehom koji je ostvarila.

NOVO - Can Yaman bi mogao da bude partner Hande Ercel u novoj seriji?!

By: TV Exposed