Can Yaman bi mogao da bude partner Hande Ercel u novoj seriji?!

Stigla je nova vest iz sveta turskih serija. Ovog puta informacija jeste zanimljiva, ali još uvek nije zvanično potvrđena.

Can Yaman bi mogao da bude partner Hande Ercel u novoj seriji?!

Foto Credits: DiziCentral

Hande Ercel će se uskoro pojaviti u TV seriji Iki Yabanci / Dva stranca i to je nešto što je potvrđeno i sigurno. U pitanju je njen prvi projekat nakon serije Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata koja je glumici donela popularnost širom sveta. Njen partner u toj seriji biće Burak Deniz.

Pre nekoliko dana je potvrđeno da će Hande Ercel snimiti i seriju za Disney Plus digitalnu platformu. Reč je o seriji Denizkizi / Sirena, čije će snimanje početi na leto. Ono što sada mnoge zanima je to ko će biti njen partner u ovom projektu. Već su se pojavila neka imena, doduše sve nezvanično. Najnovije i do sada najzvučnije ime koje se pominje kao partner Ercel u novoj digitalnoj seriji je Can Yaman. To za sada nema potvrdu iz nekih ozbiljnih i zvaničnih izvora, ali i nije prvi put da se Can i Hande spajaju, makar u željama i mašti fanova. Yaman će se uskoro pojaviti u seriji El Turco, pa će nakon toga otići u Italiju da snimi drugu sezonu televizijske serije Viole Come Il Mare. Nakon toga, tokom leta postoji mogućnost da radi na novoj seriji, a da li će to biti projekat u kom će Hande Ercel tumačiti glavnu ulogu – u ovom trenutku zaista nije poznato. Mogućnost postoji.

View this post on Instagram

A post shared by Hande Erçel (@handemiyy)

O seriji Denizkizi se ne zna mnogo toga, sem da je Hande glavna glumica. Poznato je da scenario piše Eyse Uner Kutlu i da će režiser biti Yusuf Pirhasan. Drugih zvaničnih informacija nema.

Tu nije kraj vestima sa Disney Plus-a a koje se odnose na turske serije. Počelo je snimanje nastavka popularne serije Dolina Vukova. Novi deo nosi naziv Kurtlar Vadisi Operasyon / Dolina Vukova Operacija. Fanove ove kultne serije raduje to što će njihov omiljeni projekat dobiti i novi deo, ostaje da vidimo ko će se sve pojaviti u njemu. Informacija na tu temu za sada nema...

NOVO - Ženska solidarnost u seriji Omer je oduševila mnoge!

By: TV Exposed