Danas se udaje Demet Ozdemir!

Do venčanja popularne turske glumice Demet Ozdemir i pevača Oguzhana Koca je ostalo nekoliko sati. Venčanje, koje obožavaoci ovog poznatog para željno iščekuju, održaće se u hotelu Six Senses Kocatas Mansions u petak, 26. avgusta, dakle danas.

Danas se udaje Demet Ozdemir!

Foto Credits: DiziCentral

Kako se bližio dan venčanja, počeli su da se pojavljuju detalji o pozivu na ceremoniju. Prema vestima u štampi magazina, prelepa glumica Demet Ozdemir nosiće 3 venčanice - haljine ukupne vrednosti 200 hiljada TL (turskih lira), dva specijalna dizajna Ede Gungor i Nihan Peker i brend Alexander McQueen.

To sve prati jedan sjajan gest. Navodno, Demet Ozdemir će, među 15,3 miliona pratilaca na njenom Instagram nalogu, nakon venčanja pokloniti jednu od svojih venčanica budućoj nevesti, koja je najbliža svom venčanju. Zaista divan gest ove sjajne turske glumice koja je više puta dokazivala svoju humanu stranu i dobrotu. Zbog toga ni ne čudi da je mnogima omiljena, uz njen nesporan glumački kvalitet.

S druge strane, među vestima u štampi je da je Oguzhan Koc platio oko dva miliona TL za nakit koji će pokloniti Demet pre venčanja. Svedoci venčanja para biće prijatelji Oguzana Koca, uključujući Ibrahima Bujukaka i Eser Yenenler.

Podsećamo, Demet Ozdemir je prema nedavno objavljenim podacima pet na listi najbogatijih turskih glumaca i glumica, sa procenjenom zaradom od 5 miliona američkih dolara. Ipak, ovakvi humani i ljudski gestovi su iznad svakog materijalnog bogatstva.

NOVO - El Turco, nova serija Cana Yamana će se snimati na engleskom jeziku

By: TV Exposed