Serija Ruhun Duymaz / Tvoja duša ne čuje dobija dobre komentare a ima loš rejting!

Očekivanja su bila velika za seriju Ruhun Duymaz / Tvoja duša ne čuje, koja je nastavila da se emituje na Fox TV ekranima ponedeljkom uveče.

Serija Ruhun Duymaz / Tvoja duša ne čuje dobija dobre komentare a ima loš rejting!

Foto Credits: DiziCentral

Posebno je bilo važno što su obožavaoci turskih serija željno iščekivali povratak Burcu Ozberk na ekran kao kraljice romantičnih komedija.

Nakon što je bio veoma uspešan u romantičnim komedijama u kojima je učestvovao i Sukru Ozyildiz, očekivanja za novu seriju su porasla kada je postao partner sa Burcu Ozberk.

Do sada su objavljene 3 epizode ​​iz serije Ruhun Duymaz / Tvoja duša ne čuje.

Iako je projekat naišao na dobru podršku na društvenim mrežama, razočaravajuće je bilo videti ocene serije Ruhun Duymaz. Uprkos činjenici da su dvoje uspešnih protagonista postigla dobru harmoniju i uzbuđuju publiku svojom visokom energijom, rejting serije nije dobar.

Tek šesto mesto u ABC1 grupi

Serija Ruhun Dujmaz, za ​​koju se očekuje da će biti najgledanija serija letnjeg perioda, stvara iznenađenje time što ima čak nižu ocenu serije Veda Mektubu / Oproštajno pismo koja se privodi kraju.

Treća epizoda serije Ruhun Duymaz / Tvoja duša ne čuje mogla je da bude tek treća u total kategoriji i AB grupi. S druge strane, gledanost ove turske serije, koja se nalazi na 6. mestu u grupi ABC1, znatno je ispod očekivanja.

Ljubitelji serije sa nestrpljenjem iščekuju koliko dugo će Fox TV tolerisati ove ocene.

NOVO - Konačno – Kenan Imirzalioglu se vraća novom TV serijom!

By: TV Exposed