Konačno – Kenan Imirzalioglu se vraća novom TV serijom!

Kenan Imirzalioglu, koji je postao popularan zahvaljujući uspehu projekta pod nazivom Deli Yurek u svojoj glumačkoj karijeri koju je započeo 1998. godine, kasnije je dao sjajne performanse u serijama Aci Hayat, Ezel i Karadayi.

Konačno – Kenan Imirzalioglu se vraća novom TV serijom!

Foto Credits: Internet Haber

Svaka serija u kojoj je učestvovao bila je mnogo gledana, mnogo se pričalo o njima i vladala je velika eksplozija interesovanja. Ovaj proces je takođe otkrio izreku:

Ako Kenan Imirzalioglu postoji u glumačkoj ekipi, ta serija će obaviti posao“.

Međutim, ova izreka je prekršena serijom poput Mehmed Bir Cihan Fatihi, koja je objavljena 2018. godine, sa ogromnim budžetom. Još nije zaboravljeno da je ova serija od 6 epizoda Kenana Imirzalioglua bila neuspešna, da je producent prihvatio neuspeh i grešku i da je potrošeno mnogo novca.

Kenan Imirzalioglu, čiji je imidž poljuljala ova serija, godinama nije prihvatao ponude televizijskih serija koje su mu date. Glumac je učestvovao samo u 8 epizoda u digitalnoj seriji Alef, koja je emitovana tek 2020. godine.

Od 2019. godine za glumca je počela nova era kada je postao voditelj kviza Ko želi biti milioner i od tada Kenan ne pokazuje veliko interesovanje za televizijske serije.

Konačno nova serija

Prema informacijama televizijskog kritičara Sine Kologlua, postignut je dogovor sa Kenenom Imirzaliogluom za glavnu ulogu u novoj televizijskoj seriji koju je pripremio poznati producent Erol Avci.

Sina Kologlu, koji je napomenuo da je Kenan Imirzalioglu, za koga se zna da želi da se vrati na ekrane sa TV serijom, bio impresioniran činjenicom da je u projekat uključen i reditelj Yavuz Turgul, i napisao je da su urađene preliminarne pripreme za projekat, rekavši:

„Među informacijama je da je posao veoma nov i da priprema traje 4-5 meseci.“.

Kenan Imirzalioglu će se vratiti na setove sa novom serijom koju je napisao Nilgun Ones. Obožavaoci će biti veoma zadovoljni ovim, jer će se glumac ponovo pojaviti na ekranu sa serijom nakon duže pauze.

Međutim, istovremeno je očigledno da će ovaj projekat biti veliki test i da ima veliki rizik kada se uzme u obzir imidž Kenana Imirzalioglua. Čini se da je glumac prihvatanjem ovog projekta preuzeo i rizik.

U narednom periodu znaćemo naziv projekta kao i mnogo više informacija, ali jedno je sigurno, Keno se vraća na TV ekrane!

NOVO - Serija Ya Cok Seversen / Ako voliš previš se već emituje u preko 20 zemalja

By: TV Exposed