Serija Ya Cok Seversen / Ako voliš previš se već emituje u preko 20 zemalja

Oni koji gledaju rejting serije Ya Cok Seversen / Ako voliš previše, koja se četvrtkom uveče emituje na ekranima Kanala D, veoma su iznenađeni niskim brojkama.

Serija Ya Cok Seversen / Ako voliš previš se već emituje u preko 20 zemalja

Foto Credits: IMDB

Serija Ya Cok Seversen / Ako voliš previše, u kojoj glavne uloge tumače Kerem Bursin i Hafsanur Sancaktutan, već je počela da se emituje u više od 20 zemalja. Uticaj Kerema Bursina se odmah oseća u njegovoj međunarodnoj prodaji koja ide veoma dobro.

Ova turska serija, koju potpisuje kompanija Ay Yapim, do sada je objavila 5 epizoda. Ali rejting nastavlja da pada.

Iako su na društvenim mrežama postignuti veoma dobri rezultati, čini se da je još jedan važan uspeh činjenica da je serijal počela da se susreće sa publikom u više od 20 zemalja širom sveta.

Emitovanje širom sveta

TV serija Ya Cok Seversen koja se emituje istovremeno u Turskoj i na Šahidu, digitalnoj platformi regiona Bliskog istoka kao i platformi iz Severne Afrike (MENA), koja pripada grupi MBC, među najgledanijim je serijama ovih platformi.

Pored toga, prve 3 epizode ​​serije, koje su emitovane na izraelskom Turkish Drama Channel 2, popele su se na vrh gledanosti. Serija, koja je u top 3 među najgledanijima na ruskoj digitalnoj platformi IVI, koja se emituje i u Azerbejdžanu, Jermeniji, Kazahstanu, Uzbekistanu, Tadžikistanu, Turkmenistanu, Belorusiji, Kirgistanu, republici Moldaviji i Gruziji, takođe je dobija mnoge pohvale iz tih zemalja.

Serija se od juče, 7. avgusta emituje i na ruskom kanalu TNT. Iako se uspeh serije Ya Cok Seversen / Ako voliš previše, koju su napisali Erdi Isik, Karden Kasaplar i Senem Birlik, a režirao Ali Bilgin, nastavlja van Turske, niska gledanost na Kanalu D će ostati problem.

NOVO - Koliko može serija Ates Kuslari / Vatrene ptice u novoj sezoni?!

By: TV Exposed