Kaan Tasaner uskoro ponovo na TV ekranima

Turski glumac Kaan Tasaner će se vrlo brzo ponovo naći na TV ekranima. Već za nekoliko dana, ovog glumca gledaćemo u novoj seriji.

Kaan Tasaner uskoro ponovo na TV ekranima

Foto Credits: Fox TV

Kaan Tasaner će imati značajnu ulogu u novoj seriji Fox TV-a. U pitanju je projekat pod nazivom Kanunsuz Topraklar ili u prevodu Zemlja bez zakona. Njegov lik u ovoj novoj televizijskoj seriji se zove Yavuz. Poznato je i kada će početi serija Kanunsuz Topraklar. Premijera je zakazana za sredu, 29. septembar.

Kada je reč o njegovoj dosadašnjoj karijeri, Kaan Tasaner se pojavio u ukupno sedam projekata. Uloga u seriji Zemlja bez zakona biće mu osma u karijeri.

Prethodni projekat na kom je Kaan radio bila je serija Uyanis Buyuk Selcuklu. Ova serija će u drugoj sezoni prikazati radnju u retrospektivi pa za Tasanerov lik jednostavno nije bilo mesta u nastavku.

Zapaženu ulogu imao je i u seriji Dirilis: Ertugrul. U njoj je glumio Gundgodua. Imao je značajne uloge i u serijama Kayip i Kuzey Guney.

Po prvi put na TV ekranima pojavio se 2012. godine. Tada je u 80 epizoda serije Fatmagulun Sucu Ne? glumio Erdogana Yasarana.

NOVO - Milionske zarade za turske glumce od Netflixa

 By: Milt-TV Exposed