Dve nove vesti o seriji Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata

Prva sezona turske serije Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata završena je u epizodi 39. Glumci su do nedavno bili na pauzi. Kažemo do nedavno, pošto je stigla vest o početku snimanja druge sezone ovog projekta.

Dve nove vesti o seriji Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata

Foto Credits: IMDB

Kako je kompanija MF Yapim, u čijoj produkciji se snima ova serija najavila, snimanje kadrova za drugu sezonu započeće danas, u utorak 11. maja. U pitanju je vest koja će sigurno obradovati fanove ove turske serije. Podsećamo, plan je da serija bude nastavljena u junu mesecu, a da svoje finale ima u ili oko pedesete epizode. Naravno, mnogo toga zavisiće i od rejtinga serija. Druga vest koja nam je stigla vezana je za dan emitovanja ovog projekta. Prema prvim informacijama Fox TV planira da seriju vrati u stari termin. Još uvek nije potvrđeno, ali je sve izvesnije da će serija Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata biti emitovana u starom terminu, sredom uveče.

U narednom periodu biće mnogo informacija vezanih za ovu seriju, ali i druge turske serije. Očekuju se uskoro i prve video najave nastavka serije Sen Cal Kapimi i dosta vesti. O svemu tome ćemo vas blagovremeno obavestiti. Budite uz naš portal.

NOVO - Benu Yildirimlar u seriji Sadakatsiz / Neveran

 By: Milt-TV Exposed