Nova šansa za mladića koga je podržala i Hazal Kaya!

Nastavlja se suđenje Kadiru Sekeru, kog su u Turskoj podržale mnoge javne ličnosti uključujući glumicu Hazal Kaya. U pitanju je mladić koji je stao u odbranu žene koju je prebijao njen partner. Kadir se umešao, napadač je smrtno ranjen a mladić je prema svedočenju žrtve koja je bila protiv njega, osuđen na 12,5 godina zatvorske ...

Nova šansa za mladića koga je podržala i Hazal Kaya!

Nastavlja se suđenje Kadiru Sekeru, kog su u Turskoj podržale mnoge javne ličnosti uključujući glumicu Hazal Kaya.

U pitanju je mladić koji je stao u odbranu žene koju je prebijao njen partner. Kadir se umešao, napadač je smrtno ranjen a mladić je prema svedočenju žrtve koja je bila protiv njega, osuđen na 12,5 godina zatvorske kazne. Javnost u Turskoj je bila zgrožena i veoma ljuta zbog presude. Mladić koji je napunio svega 20 godina je samo želelo da zaštitu ženu, ali je sud poverovao žrtvi.

Kadir Seker

Nekoliko meseci kasnije, došlo je do neočekivanog preokreta u ovoj priči. Ispostavilo se da je žrtva težak kriminalac! Uhapšena je sa nekoliko kilograma kokaina tokom policijske akcije. Kao rezultat svega, okružni sud je odlučio da poništi presudu i Kadiru Sekeru da novu šansu. Očekuje se novo suđenje!

NOVO - Ozge Ozder primila žestoke kritike jer glumi u poodmakloj trudnoći!

By: TV Exposed