U utorak počinje turska serija Donence

Serija Kanala D pod nazivom Donence biće emitovana sa svojom prvom epizodom u utorak, 4. jula, a ljubitelji serije naći će se u drugačijoj priči.

U utorak počinje turska serija Donence

Foto Credits: Haberler

Susret likova Gece i Ozgura, koji imaju težak život zbog braće i sestara koji imaju posebne potrebe u seriji, učiniće da gledaoci TV serije Donence na ekranu dožive veoma različite emocije.

Duo Sumeyye Aydogan i Caner Topcu izgleda kao kompatibilan par koji odražava i impresivne i najjače aspekte drame letnjeg perioda.

Žrtvovanje koje su likovi Gece i Ozgura podneli za svoju braću i sestre i situacija zatvaranja u život, nakon što se iznenada sretnu i čine korak ka potpuno drugačijoj budućnosti takođe će uticati na publiku.

Važan projekat za karijere mladih glavnih glumaca

Sumeyye Aydogan je rekla sledeće o liku Gece koju igra:

„Gecein najveći san je da pesme koje je komponovala sa svojim momkom Mirom (Emirom) donese u mase. Međutim, ona mora da odloži snove zbog svoje sestre, kao što je to činila celog života. Na zahtev njene porodice da obezbedi mirnije okruženje za sestru, ona se iznenada seli u Izmir Foču sa njima.”.

Lik Ozgura takođe se “zatvorio” za život za svog brata Ruzgara i morao je da podnese mnogo žrtava. Njegova nova uloga biće važan test za Canera Topcua.

Caner Topcu, koji je preuzeo glavnu ulogu sa Sumeyye Aidogan, ušao je u važan projekat u smislu svoje karijere.

Podsećamo, serija Donence počinje u utorak 4. jula.

NOVO - Oktay Kaynarca najavio drugu sezonu serije Ben Bu Cihana Sigmazam

By: TV Exposed