Hafsanur Sancaktutan o ljubavi na prvi pogled

Turska glumica Hafsanur Sancaktutan, koja igra lik Derin u Fox TV seriji pod nazivom Darmaduman, pokazuje uspešnu glumu.

Hafsanur Sancaktutan o ljubavi na prvi pogled

Foto Credits: RiriNano

Mlada i veoma talentovana turska glumica, koja je takođe imala i ima dobro partnerstvo sa Mertom Yaziciogluom, ovom serijom je još malo povećala svoje iskustvo i popularnost. Gledanost serije Darmaduman nije baš dobra i njena sudbina je i dalje neizvesna i pod velikim znakom pitanja, iako je projekat najavljen dosta optimistično.

Međutim, za mlade glumce ovaj projekat je važan jer nudi novu priliku za iskustvo. Hafsanur Sancaktutan je takođe talentovano i dostojno ime na ekranu ove turske TV serije. Fanovi takođe smatraju dobrom glumicinu izvedbu u liku Derin i hvale njeno partnerstvo sa Mertom Yaziciogluom. Rekavši da je njeni prijatelji opisuju kao „tvrdoglavu“, Sancaktutan je izjavila da je čak uspešnija u skrivanju osećanja od svog lika Derin, koju tumači u novoj TV seriji.

Objašnjavajući da se motiviše plesom i jelom kada joj padne raspoloženje, glumica je dobila zanimljivo pitanje: „Da li verujete u ljubav na prvi pogled?“. Na to pitanje je odgovorila ovako: „Ne verujem, jer ljudi počinju da vole kako se upoznaju. Ono što doživite na prvi pogled može biti samo uzbuđenje. Ne znam da li bi to mogla biti ljubav.”.

Šta vi mislite o ljubavi na prvi pogled? Pišite nam u komentarima.

NOVO - Nazli Senem Unal - najlepši i najbolji negativac u serijama!

By: TV Exposed