Loš start serije Yildizlar Bana Uzak | Zvezde su daleko od mene

ATV serija pod nazivom Yildizlar Bana Uzak | Zvezde su daleko od mene izašla je pred publiku sa svojom prvom epizodom u nedelju uveče.

Loš start serije Yildizlar Bana Uzak | Zvezde su daleko od mene

Foto Credits: IMDB

Nije poznato da li je to zbog efekta emitovanja u novogodišnjoj noći, ali gledanost prve epizode ​​serije uopšte nije bila dobra.

Gledanost serije Yildizlar Bana Uzak | Zvezde su daleko od mene bila je daleko ispod očekivanja, a iznenađujuće je da nije ušla u prvih 10 programa ni u jednoj kategoriji.

Serija, koja je mogla da bude 14. u total kategoriji rejtinga, završila je 23. u AB grupi i 18. u ABC1.

Radoznalost za nastavak

Dok ovi rezultati ukazuju na loš početak, drugi deo je već stvar radoznalosti.

Neće biti iznenađujuće ako serija dobije mnogo bolju gledanost u drugoj epizodi, koja će biti emitovana u nedelju, 7. januara.

Serija Yildizlar Bana Uzak | Zvezde su daleko od mene, u kojoj glume Furkan Andic i Burcu Kiratli, izdvaja se kao snažna dramska priča. Sa svojom glumačkom postavom koju čine zapaženi glumci kao što su Gurkan Uygun, Murat Daltaban, Elifcan Ongurlar, Inanc Konukcu, Goncagul Sunar, Evrim Dogan, očekivalo se da projekat Yildizlar Bana Uzak privuče mnogo veću pažnju publike.

Burcu Kiratli je obradovala svoje fanove povratkom u televizijske serije nakon pauze. Obožavaoci Furkana Andica već neko vreme sa nestrpljenjem čekaju da vide glumca u novom projektu.

Gledaoci su podelili komentare na društvenim mrežama izražavajući zahvalnost za energiju i harmoniju dvoje glavnih glumaca. Očekuje se da će emotivna priča o likovima Kadira i Aslija dostići mnogo bolje ocene u narednim nedeljama.

NOVO - Gulsim Ali Ilhan – 2023. godina je bila dobra!

By: TV Exposed