Serija Sahane Hayatim | Moj predivni život sjajno koristi drugu šansu!

Serija pod nazivom Sahane Hayatim | Moj predivni život, koja se emituje na televiziji Fox, u kojoj glavne uloge igraju Onur Tuna i Hilal Altinbilek, uspela je da impresionira široku publiku u sredu uveče.

Serija Sahane Hayatim | Moj predivni život sjajno koristi drugu šansu!

Foto Credits: IMDB

Promene scenarija u novim epizodama serije Sahane Hayatim | Moj predivni život i dalje privlače veliku pažnju.

U jednom trenutku u TV seriji Sahane Hayatim, gledanost je počela da opada nakon što priča nije izazvala željeno uzbuđenje, a lojalni gledaoci serije su postepeno počeli da napuštaju gledanje projekta.

Međutim, nakon što je produkcijski tim brzo shvatio situaciju i promenu u scenarističkoj grupi, TV serija Sahane Hayatim je bukvalno po drugi put imala veliku šansu.

Poslednjih nekoliko nedelja gledanost se vratila na dobar nivo i uzbuđenje je postepeno raslo.

Pozitivni komentari

TV serija Sahane Hayatim | Moj predivni život, koja se oporavila uz pozitivne komentare na društvenim mrežama u vezi sa pričom o seriji, i dalje je dobra alternativa za sredu uveče.

Jedan od pozitivnih pomaka bio je to što su majstorski glumci kao što su Ece Uslu i Cansel Elcin počeli da pronalaze mesto u priči serije koja ima veliki potencijal.

Očekuje se da će se pozitivna promena koja je počela kada je scenarista Yilmaz Sahin prihvatio priču, nastaviti u narednim nedeljama. Kako se intriga povećava, tako se povećava i uzbuđenje u priči ove serije. I gledanost serije, čija je 11. epizoda završena 17. januara uveče, takođe je bila veoma zapažena.

View this post on Instagram

A post shared by FOX (@foxturkiye)

NOVO - Dobar start turske serije Gaddar | Nemilosrdni

By: TV Exposed