Sjajan gest vezan za seriju Darmaduman

Dve epizode ​​serije Darmaduman, koja je nedavno počela da se emituje četvrtkom uveče, emitovane su na televiziji Fox. Ocene za obe epizode, pogotovo epizodu 2 ​​bile su znatno ispod očekivanja.

Sjajan gest vezan za seriju Darmaduman

Foto Credits: Haberler

Predstavljen sjajnom promotivnom kampanjom i o kome se govori uz prisustvo jake glumačke ekipe, projekat Darmaduman nije dostigao nivo interesovanja publike koji je ispunio ovo očekivanje. Bio je to veoma dobar korak u ime društvene odgovornosti kada se ispostavilo da će stipendirati 25 studenata koji su imali slične situacije u vezi sa pričom u TV seriji Darmaduman, koja je sa ovim aspektom ušla na ekrane na problematičan način.

Studenti su dobili značajnu podršku TV serije Darmaduman u kojoj između ostalih glume Mert Yazicioglu, Hafsanur Sancaktutan, Aytac Sasmaz i Aslihan Malbora. Kao i Kerem (Mert Yazicioglu) i Ece (Aslihan Malbora) u TV seriji, 25 studenata iz Anadolije koji su došli u Istanbul radi školovanja dobili su jednogodišnju stipendiju kroz projekat Turske obrazovne fondacije „Ne dozvoli da bude na pola puta“.

Projekat, najavljen na zvaničnoj Instagram stranici serije, nastaviće se u narednim nedeljama. Sledeća poruka o projektu je podeljena na stranici: „Kao Darmaduman tim, sa ponosom objavljujemo da smo obezbedili jednogodišnju stipendiju za 25 studenata, kao što su Kerem i Ece, koji su došli u Istanbul iz Anadolije radi obrazovanja, preko turske obrazovne fondacije Ne dozvoli da bude na pola puta.“.

NOVO - Onur Tuna u novoj seriji i novom filmu!

By: TV Exposed