Ali Atay se prisetio serije Son Yaz | Prošlo leto!

Fox TV serija pod nazivom Son Yaz | Prošlo leto sastala se sa publikom 1. januara 2021. godine. Kada je u prvoj sezoni otkrivena uspešna priča, široka publika je podržala projekat.

Ali Atay se prisetio serije Son Yaz | Prošlo leto!

Foto Credits: Haberler

Uz Alija Ataya, u prvoj sezoni glavne uloge su igrali Funda Eryigit, Hafsanur Sancaktutan i Alperen Duymaz.

Smrt Canan, koju je igrala Funda Eryigit, u finalu prve sezone šokirala je sve, a kada se priča nastavila sa potpuno drugačije tačke u drugoj sezoni, publika se pobunila.

Čak ni uključivanje Birce Akalay u priču u drugoj sezoni nije moglo da smiri reakciju publike, a kada je gledanost bila niska, serija pod nazivom Son Yaz | Prošlo leto morala je da se završi svojom 26. epizodom, 16. oktobra 2021. godine.

Međutim, nakon prve sezona koja je bila tečna i prijala gledaocima, druga sezona je bila potpuno razočaranje.

Smrt Canan greška u scenariju

Ponovo je na dnevnom redu bio loš završetak TV serije Son Yaz, koja je privukla pažnju u inostranstvu i još uznemirava mnoge gledaoce. Razlog zbog kojeg je serija ponovo ostala upamćena bile su reči Alija Ataya, koji je igrao glavnu ulogu i dao veoma dobru predstavu sa likom tužioca Selima.

Posle 2 godine, poznati glumac je rekao sledeće reči, koje su izrazile osećanja mnogih gledalaca:

„To se dogodilo kada je žena umrla, priča se nije mogla nastaviti. Mogli smo da vidimo bolničke procese. Serija nije trebalo da menja lokaciju i Canan nije trebalo da umre.”.

Ali Atay je ovim rečima priznao i da je napravljena velika greška u scenariju. Mnogi obožavaoci serijala često su delili isto mišljenje na društvenim mrežama, a ishod serije Son Yaz je izazvao dugotrajnu reakciju publike.

View this post on Instagram

A post shared by Son Yaz (@sonyazdizisi_)

NOVO - Gizem Karaca se posle tri godine vratila na TV ekrane

By: TV Exposed