Gizem Karaca se posle tri godine vratila na TV ekrane

Glumica Gizem Karaca rođena je 1992. godine i ostvarila je snažnu karijeru uspešnim nastupima u projektima u kojima je nedavno učestvovala.

Gizem Karaca se posle tri godine vratila na TV ekrane

Foto Credits: Haberler

Poznata glumica, koja se od nedavno interesuje za filmove, vratila se televizijskim serijama posle dve godine pauze.

Glumica, koju smo poslednji put gledali na televizijskom ekranu sa likom Evdokje u TV seriji Alparslan Buyuk Selcuklu, sada je postala deo uspešne dramske serije ATV-a, Safir.

Gizem Karaca, koja je ostvarila snažnu karijeru učestvujući u uticajnim TV serijama od 2011. godine, ime je koje je imalo mnogo različitih uloga u mnogim različitim projektima.

Novi lik Guneš

Glumica, koja je postigla veliki uspeh u nezaboravnim projektima TV serija kao što su Adini Feriha Koydum, Guzel Koylu i Kara Sevda, sada se sprema da se pojavi pred svojim fanovima kao lik serije Safir, Guneš.

Glumačka ekipa serije Safir nastavlja da se širi. Nakon što se Ruhi Sari pridružio seriji sa efektnim likom, sada je Gizem Karaca bila iznenađenje.

Gizem Karaca je sa 15. epizodom sa likom Guneš postala deo serije Safir. Ono što će lik Guneš promeniti u priči, jasnije će doći do izražaja u narednim poglavljima.

NOVO - Firat Tanis impresionira svojim ulogama

By: TV Exposed