Firat Tanis impresionira svojim ulogama

Dok poznati glumac Firat Tanis učestvuje u jednom projektu za drugim, on nastavlja da impresionira publiku likovima koje tumači.

Firat Tanis impresionira svojim ulogama

Foto Credits: IMDB

Firat Tanis, koji daje drugačiji duh likovima i pokazuje sposobnost da prikaže mnogo različitih uloga u istom periodu, ali publika ne može da uspostavi nikakvu vezu između njih, nedavno je pokazao svoje talente u TV seriji Adim Farah | Zovem se Farah.

Glumac, kojeg smo gledali i gledamo u liku komesara Mehmeta u TV seriji Adim Farah, koja je privukla veliku pažnju u inostranstvu, ponovo igra maestralno.

Čuveni glumac, koji je istakao svoje ime u projektu Zeytin Agaci (Drugo ja | Maslinovo drvo), kao i u veoma cenjenoj seriji Kulup | Klub na Netflixu, takođe nastavlja svoj pozorišni rad.

500 predstava

Firat Tanis, koji je 8 sezona izlazio pred publiku sa muzičkom predstavom Gelin Tanis Olalim na pozorišnoj sceni, ostaviće iza sebe 500 epizoda.

Tanis, koji pokazuje svoje prisustvo u svim oblastima umetnosti, uključujući TV serije, filmove i pozorište, nastavlja da impresionira svoje fanove.

Publika koja je na sceni imala priliku da gleda Firata Tanisa, koji je bio uzbuđen zbog 500. epizode ​​predstave Gelin Tanis Olalim, dobro zna kakvu je snažnu karakternu prezentaciju dao.

Firat Tanis, koji se pojavio pred kamerama u drugoj sezoni TV serije Zeytin Agaci posle dva filma pod nazivom Ask Sanati i Ask Mevsimi tokom leta, nastavlja da pravi ime svojim uspešnim nastupima i u drugoj sezoni serije Kulup i TV serije Adim Farah.

NOVO - Merve Sen o učešću u seriji Uc Kiz Kardes | Tri sestre

By: TV Exposed