Merve Sen o učešću u seriji Uc Kiz Kardes | Tri sestre

Merve Sen je na snimanjima od 2013. godine i privukla je pažnju učešćem u dobrim projektima.

Merve Sen o učešću u seriji Uc Kiz Kardes | Tri sestre

Foto Credits: Internet Haber

Glumica, koja je stekla iskustvo u projektima Galip Dervis i Ufak Tefek Cinayetler, napravila je veliki proboj u humorističnoj TV seriji Kuzei Yildizi, koja je trajala dve sezone.

Merve Sen, koja je u ovom projektu igrala lik Nahide, efektno je debitovala u karijeri sa nezaboravnom ulogom.

Povratak Merve Sen u TV serije bio je ovog puta sa projektom serije Uc Kiz Kardes | Tri sestre.

Brz dogovor

Serija Uc Kiz Kardes, koja nastavlja svoju treću sezonu na Kanalu D, ima nižu gledanost u odnosu na prethodne sezone. Dodavanje novih likova projektu Uc Kiz Kardes, čiji je cilj bio da oživi novim likovima, omogućilo je da se priča dalje proširi.

Merve Sen, koja je učestvovala i učestvuje u trećoj sezoni serije koja se emituje utorkom uveče, bila je srećna što je posle duže pauze ponovo srela svoje fanove u televizijskoj seriji, a proces pridruživanja projektu objasnila je sledećim rečima:

„Naravno da sam znala za seriju, bila je veoma popularna, ali nisam imala vremena da je gledam. Odsela sam u kući prijatelja u Urli. Moja prijateljica Ayca je takođe drugi režiser tima serije. Naša producentkinja, gospođa Inci, videla nas je u pričama i rekla „dođi na večeru sa mnom“. Bila je u svom letnjikovcu u Urli. Otišli ​​smo i napravili nam veoma lepe planove. Rekla je: „Postoji takav lik. „Razmišljala sam o tebi, šta ti misliš?” Rekla sam zašto ne, ona mi je odmah rekla da, bili smo veoma uzbuđeni i onda sam se uključila.”.

View this post on Instagram

A post shared by Merve Şen (@senmervesen)

NOVO - Serija Gonul Dagi se nastavlja veoma uspešno!

By: TV Exposed