Serija Gonul Dagi se nastavlja veoma uspešno!

Naziv serije, koja je na ekranu već 4 sezone i uvek je uspevala da privuče milione gledalaca na ekran TRT1 subotom uveče je Gonul Dagi.

Serija Gonul Dagi se nastavlja veoma uspešno!

Foto Credits: IMDB

Treba napomenuti da je serija Gonul Dagi, u kojoj glavne uloge tumače Berk Atan, Semih Erturk i Cihat Suvarioglu, konstantno dobijala veoma uspešne ocene od prvog dana kada je počela, zadovoljavala gledaoce i impresionirala svojom pričom.

Čini se da je veliki uspeh što serija, koja je postigla veliki uspeh u prve 3 sezone, može čak da dostigne dvocifrenu ocenu zadržavajući svoju snagu priče u četvrtoj sezoni.

Epizoda 117 Gonul Dagi, popularne TV serije TRT 1, koja je ušla u četvrtu sezonu sa rekordima gledanosti i konstantno povećavala uspeh, zauzela je prvo mesto u svim kategorijama.

Veoma uspešna gledanost

117. epizoda serije, koja je emitovana na TRT 1 u subotu, 9. decembra, postigla je veoma uspešnu gledanost u svim grupama publike i nikoga nije ostavila iza sebe.

Gonul Dagi, koji priča priču o anatolskoj priči u stepi, žutim zemljama, godinama pričanim legendama i nezaboravnim ljubavima, na ekranima reflektuje delove iz života anadolske dece koja gaje velike snove u svom malom svetu, i tri rođaka koji pokušavaju da postignu nemoguće uprkos svim preprekama.

Projekat Gonul Dagi, koji se dotiče veoma važnih problema Turske i dotiče publiku svojim iskrenim scenarijem spojenim sa ljubavlju, poštovanjem, tolerancijom i tradicionalnim vrednostima, nastavlja da motiviše i usmerava mlade ljude u preduzetništvu.

NOVO - Arda Anarat u novoj ulozi sa drugačijim likom!

By: TV Exposed