Počelo suđenje u slučaju Ozana Guvena

Danas je održano prvo ročište u slučaju prebijanja Deniz Bulutsuz od strane glumca, njenog tadašnjeg dečka Ozana Guvena. Na ročištu su izneti osnovni podaci kako bi se svi što bolje upoznali sa slučajem i svim okolnostima. Između ostalog Ozan Guven je govorio i o svojim prihodima. Glumac je naveo da su njegova primanja na mesečnom ...

Počelo suđenje u slučaju Ozana Guvena

Danas je održano prvo ročište u slučaju prebijanja Deniz Bulutsuz od strane glumca, njenog tadašnjeg dečka Ozana Guvena.

Na ročištu su izneti osnovni podaci kako bi se svi što bolje upoznali sa slučajem i svim okolnostima. Između ostalog Ozan Guven je govorio i o svojim prihodima. Glumac je naveo da su njegova primanja na mesečnom nivou 5.000 turskih lira. To mu neće biti mnogo od pomoći ukoliko sud donese odluku da je kriv u ovom slučaju.

Podsećamo, tužilaštvo zahteva zatvorsku kaznu za Ozana Guvena i to kaznu od trajanju od 3 godine i devet meseci do 13 godina i šest meseci. Sigurno je da se očekuje nekoliko stresnih ročišta, a konačnu odluku će svi sa nestrpljenjem očekivati.

NOVO - Serija Sen Cal Kapimi – Nova glumica u 28. epizodi

By: TV Exposed