Sinem Unsal o svom liku Merve  u seriji Senden Once | Pre tebe

Serija Senden Once | Pre tebe, u kojoj se dovode u pitanje izdaja, ljubav i odanost, po scenariju Basak Anigun i režiji Feride Kaytan, uskoro će se pojaviti na platnu Kanala D.

Sinem Unsal o svom liku Merve  u seriji Senden Once | Pre tebe

Foto Credits: DiziCentral

Alp Navruz će predstaviti Hakana, kao glavnu mušku ulogu. Videćemo žestoku žensku borbu oko Hakana, bogatog i uspešnog biznismena.

Sahra, koju igra Nilperi Sahinkaya, je neko ko pokušava da dobije Hakana. Međutim, ispred njega stoji Hakanova supruga Merve. Gledaćemo Sinem Unsal u liku Merve.

Ima i informacija da će u svakoj novoj epizodi biti novih iznenađenja serije, koja je kandidat da svojom pričom iznenadi publiku.

Žena orijentisana ka cilju

Sinem Unsal, koja svoj lik Merve opisuje kao „ženu orijentisanu ka cilju“, vratiće se na ekran sa likom žene koja može sve u šta veruje. Unsal, koja je ostvarila veliki iskorak u karijeri sa likom Nazli u TV seriji Mucize Doktor, svoje glumačke veštine je unapredila projektima u kojima je učestvovala u narednom periodu.

Poznata glumica, koja se sprema da ponovo sretne svoje obožavaoce televizijskom serijom 2024. godine, o seriji Senden Once rekla je sledeće:

„Videćemo ženu koja je veoma zaljubljena, veoma strastvena i veoma fokusirana na svoj cilj. Ali "Emocije ili cilj?" Merve će na ovom mestu doći na raskrsnicu... Naša avantura počinje tamo. Gledaćemo mladu ženu čija se motivacija stalno menja i koja se čvrsto drži svake nove motivacije koju stekne. Merve može da radi šta god veruje, ja to očekujem od nje. U stvari, ona je pomalo kao svi mi... I dobra i loša... To je i onako dobra stvar kod nje... Drugačije se ponaša kada je povređena, a drugačije kada postane meta. Prosta istina ne postoji. Dakle, ona je veoma stvaran lik.”.

View this post on Instagram

A post shared by Sinem Ünsal (@sinemunsal)

NOVO - Hande Ercel iskreno o sebi!

By: TV Exposed