Burak Ozcivit je psihički umoran!

Burak Ozcivit, koji igra glavnu ulogu u TV seriji Kurulus Osman, radio je veoma intenzivno tri sezone. Burak, koji je pripreme za svoju ulogu počeo skoro godinu dana pre početka serije, proživljava možda i najuspešniji period u karijeri sa likom Osman-bega.

Burak Ozcivit je psihički umoran!

Foto Credits: Dizilah

Burak Ozcivit je u intenzivnom tempu za seriju, koja je snimana na veoma širokom platou i postala veoma izazovna sa scenama bitaka. Rekavši da mu je s vremena na vreme dosadio ovakav tempo, glumac je naveo da je i psihički umoran pred kraj treće sezone.

Poznati glumac, koji je dao izjavu na događaju kojem je prisustvovao, rekao je: „Druženje je ponekad dobro posle snimanja drame. Pošto smo uvek bili na snimanju, to je bilo dobro za nas“, izjavio je popularni glumac.

Burak Ozcivit je, objašnjavajući da se serija intenzivno nastavlja, naveo da ne mogu da naprave plan za letovanje. Glumac je rekao: „Ako odemo na odmor, razgovaraćemo o tome, za sada, iskreno, mislim da će biti kao i uvek.”

Prošle sezone, serija Kurulus Osman je otišla na pauzu početkom jula. Očekuje se da će ova sezona serije biti završena negde krajem juna, ali zvaničnih informacija još uvek nema.

 Ono što sigurno raduje je da je projekat veoma dobro gledan i uspešan. Prošle godine, Kurulus Osman je bio najgledanija televizijska serija u Turskoj.

NOVO - Melisa Asli Pamuk i Setenay iz serije Hayaller ve Hayatlar su iste iznutra?!

By: TV Exposed