Melisa Asli Pamuk i Setenay iz serije Hayaller ve Hayatlar su iste iznutra?!

Turske glumice Melisa Asli Pamuk i Yesim Ceren Bozoglu učestvovale su u Onedio-ovoj emisiji na Youtube-e. Odgovarajući na pitanja publike, glumice koje su zajedno glumile u seriji Hayaller ve Hayatlar pričale su o sličnostima sa likovima koje su tumačile.

Melisa Asli Pamuk i Setenay iz serije Hayaller ve Hayatlar su iste iznutra?!

Foto Credits: IMDB

Melisa Asli Pamuk, koja se u seriji Hayaller ve Hayatlar pojavila sa likom Setenay, ponovo je zadivila sve svojim talentima i lepotom. Yesim Ceren Bozoglu je u ovom projektu tumačila lik Melike, gde je još jednom pokazala svoje glumačko znanje i odlično glumila.

Iako je Melisa Asli Pamuk u svom intervjuu prošle nedelje najavila da će se serija snimati drugu sezonu, platforma Bein Connect je završila sezonu u epizodi 26. Jedno od pitanja fanova na Youtube programu bilo je da li ima sličnih aspekata sa likovima u seriji.

Yesim Ceren Bozoglu iznenadila je sve svojim komentarom za svoju koleginicu. Bozoglu je izjavio da je unutrašnjost Melise Asli Pamuk ista kao ona koju je Setenay prikazala, i rekla:

“Da ti kažem istinu? Dok spolja izgleda kao bodljikav morski jež, iznutra je sve to Setenay. Zamislite to kao krem biskvit. Kakao spolja i tvrd, ali mekan iznutra. Prelepa Setenay.”.

Melisa takođe smatra da je njena koleginica slična liku Melike. Glumica je rekla: „Povremeno ličiš na Melike“, i navela da Yesim takođe ima preklapajuće aspekte sa likom koji je tumačila u seriji.

NOVO - Evo kada počinje turska serija Kuc Ucusu / Let ptica

By: TV Exposed