Evo kada počinje turska serija Kuc Ucusu / Let ptica

Glumica Miray Daner napravila je veliki proboj sa likom Hilal, koju je tumačila u TV seriji Vatanım Sensin. Nakon ove uloge, glumica, kojoj je ponuđeno veliki broj uloga, trenutno je u seriji Kara Tahta koja se emituje na TRT1. Pored toga pojaviće se i u seriji Kuc Ucusu.

Evo kada počinje turska serija Kuc Ucusu / Let ptica

Foto Credits: IMDB

Fanovi televizijske serije, koji rado gledaju na ekranu partnerstvo Furkana Andica i Miray Daner, zadovoljni su napretkom TV serije Kara Tahta / Tabla. Ipak, ne treba zaboraviti da serija i dalje ima problema sa gledanošću, odnosno sa nešto nižim rejtingom nego što je očekivano.

Miray Daner će, pak, svoje fanove iznenaditi novom serijom Kus Ucusu / Let ptica, u kojoj je učestvovala prošle godine.

Serija Kus Ucusu, koja se fokusira na generacijski jaz, sastaće se sa publikom na digitalnoj platformi Netflix, 3. juna. Gledaćemo Miray Daner u liku Asli. Takođe uloge u ovom projektu tumače Birce Akalay, Ibrahim Celikkol, Burak Yamanturk i Irem Sak. Očekuje nas prema najavama zanimljiva radnja i već je jasno kvalitetan glumački kadar.

Takođe postoji mogućnost snimanja druge sezone serije Let ptica. Mnogo toga zavisiće i od rezultata gledanosti ovog projekta koji ćemo gledati već početkom juna.

Odluka o tome da li će se TV serija Kara Tahta / Tabla nastaviti i u narednoj sezoni još nije doneta.

NOVO - Serija Kasaba Doktoru postaje sve popularnija!

By: TV Exposed