Hakan Boyav u seriji Teskilat / Organizacija

Ljudi koji rade na seriji Teskilat / Organizacija imaju ozbiljne planove u vezi ovog projekta. Serija će u novu sezonu ući sa nekoliko novih, poznatih imena u glumačkom kadru.

Hakan Boyav u seriji Teskilat / Organizacija

Foto Credits: IMDB

Seriji Teskilat se priključio još jedan kvalitetan glumac. U pitanju je Hakan Boyav. Za sada nije poznato koji lik će on tumačiti u ovom projektu. Sigurno je da će predstavljati ozbiljno pojačanje veoma dobroj glumačkoj ekipi serije Organizacija.

Kada je Hakan Boyav u pitanju, uloga u seriji Teskilat će mu biti jubilarna, 30. u karijeri. Prethodna TV serija u kojoj je radio bila je Marasli. U njoj je u sedam epizoda glumio Hurdacija. Pre te serije pojavio se u projektu Abdulhamid. U 140 epizoda te televizijske serije glumio je Mahmuta Pasu. Poznat je i kao Kadim iz serije Kis Gunesi.

Starije generacije dobro pamte njegove uloge u serijama Nasledje jedne dame i Dolina Vukova: Zaseda. U seriji Dolina Vukova: Zaseda je glumio Karu. U sedamdeset epizoda serije Nasledje jedne dame je tumačio lik po imenu Berber Resit.

Prvi put na TV ekranima pojavio se 2002. godine. Tada je glumio Ahmeta u seriji Asmali Konak. Ahmet je bio deo sedamnaest epizoda te serije.

NOVO - Danas počinje turska serija Evlilik Hakkinda Her Sey / Sve o braku

 By: Milt-TV Exposed