Burcu Biricik i pored nastavka snimanja serije Camdaki Kiz, nastavlja da pomaže!

Nakon katastrofe, odnosno dva odvojena zemljotresa u Kahramanmarašu 6. februara, snimanje turskih TV serija, filmova i reklama je uglavnom prestalo.

Burcu Biricik i pored nastavka snimanja serije Camdaki Kiz, nastavlja da pomaže!

Foto Credits: IMDB

Burcu Biricik je bila jedna od onih koji su istrčali na teren od prvog dana da bi pomogli na sve moguće načine. Glumica, koja je dala život liku Nalan u popularnoj TV seriji Kanala D Camdaki Kız / Devojka iza ogledala, podržala je pakovanje materijala za pomoć sa svojim kolegama Selmom Ergec, Tugrul Tulek i Tamerom Leventom. Radeći danima bez odmora, glumica je takođe dala veliki doprinos najavljujući materijale potrebne u regionu svojim objavama na društvenim mrežama, uz interakciju sa važnim informacijama i porukama preko svojih pratilaca.

Međutim, posle dve nedelje na dnevni red je počela da dolazi vest da je kreće snimanje nekih serija, odnosno nastavak rada na projektima. Objavom Burcu Biricik se saznalo da je počelo snimanje novih epizoda TV serije Camdaki Kiz. Iako je na snimanju serije, Burcu i dalje pokušava da podrži zonu zemljotresa.

Greška u objavi

Glumica je privukla pažnju porukom koju je objavila 20. februara nakon dva odvojena zemljotresa u Hataju. Glumica je objavila da je njen stric ostavljen u olupini, dajući adresu. Razumelo se da je poruka u kojoj se traži podrška od Oguzhana Ugura zapravo došla od druge osobe, kada je Burcu ispravila svoju objavu na brzinu.

Dok je Biricik pokušavala da prenese poruku druge osobe tokom snimanja, došlo je do ove situacije i u medijima se to odrazilo kao „stric Burcu Biricik je bio pod ruševinama“. To ipak nije bio slučaj pa je glumica kasnije objasnila celu situaciju.

NOVO - Eda Ece se udaje na leto?!

By: TV Exposed