Sila Turkoglu na pravom testu od nove epizode serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice

Emitovano je prvih 5 epizoda nove serije Show TV-a, Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice. Sila Turkoglu, koja igra lik Doge u seriji, daje sve od sebe da ubedi publiku sasvim drugačijom ulogom od svojih prethodnih iskustava.

Sila Turkoglu na pravom testu od nove epizode serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice

Foto Credits: IMDB

Posle 2 uspešne sezone sa likom Seher u TV seriji Emanet, Sila Turkoglu je preuzela veliku odgovornost kao glavna ženska glumica u jednoj od najrazličitijih TV serija u poslednjem periodu. Turkoglu, koja je u centru priče serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice sa Doghukanom Gungorom, daje veliki test kako bi publici prenijela osećanja lika po imenu Doga.

Lik Doge je kćerka Kivilcim, dobro obrazovane, realistične i moderne žene, koja je odgajana u sekularnom porodičnom okruženju. Međutim, u konzervativnoj porodici, Doga mora da se suoči sa mnogim problemima koje nikada ranije nije videla i ne može da prihvati. Ovde je započeo proces u kome je njen lik morao zajedno da doživi različite emocije i različita osećanja i bila je dužna da ih publici objasni na najbolji mogući način.

Postoji toliko mnogo pitanja sa kojima lik Doge mora da se pozabavi u seriji Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice, s obzirom na emocionalne šokove, čini se da će ova uloga u velikoj meri doprineti glumačkom putu Sile Turkoglu. Mlada glumica će publici dati test da odražava osećanja lika Doge, čija je emocionalnost porasla posebno od šeste nove epizode, koja se oseća zaglavljeno i bori se da izađe iz situacije u koju je zapala.

Njoj je potrebna realistična sposobnost igranja uloga u ovim važnim emocionalnim testovima, a Sila Turkoglu je izgleda uspela da ispuni ovaj zahtev do sada.

NOVO - Ferit završava tragično, serija Yali Capkini se bliži finalu?! LAŽ!

By: TV Exposed