Nilperi Sahinkaya razočarana kolegama nakon skandala!

Pored vesti o novim serijama i filmovima, postoji i onaj deo života turskih glumaca koji uglavnom puni stranice tabloida. U pitanju je njihov privatan život i dešavanja u istom.

Nilperi Sahinkaya razočarana kolegama nakon skandala!

Foto Credits: Internet Haber

Nilperi Sahinkaya se nedavno našla u veoma neprijatnoj situaciji. Njen kolega, Burak Deniz ju je verbalno napao, vredjao, a glumica je protiv njega podnela čak i odgovarajuću prijavu. Situacija se ne smiruje, a Sahinkaya ima i odredjene primedbe. Nilperi je razočarana ponašanjem kolega i koleginica, neki misle i sa pravom. Glumica je razočarana ćutanjem njenih kolega na neprimereno ponašanje Buraka Deniza. Uz to, Nilperi ne želi da ikada više radi sa Burakom.

Na meti se našla i Serenay Sarikaya. Serenay je nedavno saradjivala sa Burakom u seriji Sahmeran koja će u narednom periodu biti emitovana na Netflix digitalnoj platformi, a nije ni reč rekla u odbranu koleginice. Mediji u Turskoj su iskoristili priliku da Sarikayu uvuku i dublje u ovu temu. Kako pišu turski novinari ovo nije prvi put da Serenay odluči da "iskulira" ovakve i još gore stvari. Sarikaya nije želela da se oglasi ni kada je njen blizak prijatelj Ozan Guven pretukao svoju partnetku.

Iz nove situacije je jedno sigurno. Nilperi Sahinkaya i Burak Deniz neće saradjivati u budućnosti u novim projektima, a ostaje i da vidimo kakav će biti sudski epiloh celog slučaja.

View this post on Instagram

A post shared by Nilperi sahinkaya (@nilperi)

NOVO - Boran Kuzum je u vezi sa koleginicom! (FOTO)

By: TV Exposed