Tuba Buyukustun aktivno pomaže ugroženima putem društvenih mreža

Glumica Tuba Buyukustun pokušala je da javnosti pruži važne detalje svojim informativnim emisijama na Youtube-u tokom katastrofe pandemije.

Tuba Buyukustun aktivno pomaže ugroženima putem društvenih mreža

Foto Credits: Internet Haber

Danas se čini da je popularna glumica posvetila svoj nalog na svom Instagramu tome da deli o dve velike katastrofe, odnosno dva zemljotresa koji su pogodili Tursku, jedan za drugim. Tuba Buyukustun na svom nalogu na društvenim mrežama deli jedno za drugim o potrebama onih koji su pogođeni zemljotresom.

Glumica, koja deli informacije o lokacijama onih koji su pod ruševinama u zemljotresu u sekciji priča na Instagramu, takođe se obraća vlastima i javnosti raznim objavama o potrebama i problemima pogođenih zemljotresom.

Poznata glumica je na svom Instagram nalogu podelila informaciju da ljudi mogu da saznaju koordinate geografske širine i dužine, koje pokazuju gde se nalaze ispod ruševina, i zatražila podršku od svojih pratilaca rekavši:

„Hajde da to širimo što je više moguće, važne informacije za one pod ruševinama“. Poznata glumica, koja je podržala i kampanju koju je produkcijska kuća OGM Pictures pokrenula da dođe do zone zemljotresa, podelila je i informacije o građanima koji su se našli pod ruševinama i potrudili se da dođu do nadležnih.

Glas mnogih

Tuba Buyukustun, koja nastoji da digne glas zdravstvenih radnika koji su pomogli povređenima u zemljotresu, ne samo da mobiliše svoje obožavaoce, već pokazuje i značajnu solidarnost tako što privlači pažnju vlasti i čini da se čuje glas onih kojima je pomoć potrebna. a to su gotovo milioni ljudi. Tuba je postala glas onih koji su pogođeni zemljotresom aktivnim deljenjem na svom Instagram nalogu i postala je cenjena zbog ovakvog stava.

NOVO - Oktay Kaynarca je veoma emotivno reagovao nakon strašnih dogadjaja!

By: TV Exposed