Ko će glumiti oca glavnog lica u novoj seriji Suslu Korkuluk / Ukrašeno strašilo?

Serija Suslu Korkuluk / Ukrašeno strašilo ne prestaje da privlači pažnju. Gotovo na dnevnom nivou stižu nove informacije vezane za ovu tursku seriju.

Ko će glumiti oca glavnog lica u novoj seriji Suslu Korkuluk / Ukrašeno strašilo?

Foto Credits: Internet Haber

Suslu Korkuluk / Ukrašeno strašilo je bez dileme jedna od najiščekivanijih TV serija u novoj sezoni. Od ranije je poznato da će glavnu mušku ulogu tumačiti Cagatay Ulusoy. Njegovu partnerku na sceni će glumiti odlična Alina Boz. Par se veoma dopao fanovima turskih serija i sada svi sa velikim nestrpljenjem čekaju vesti o ostalim članovima glumačke ekipe.

Za nekoliko bitnih uloga, pregovori su još u toku. Od ranije je poznato da je otac glavnog protagoniste u radnji ove turske serije bolestan. Pregovori za tu ulogu se vode sa Olgunom Simsekom. Olgun je iskusan i dobro poznat glumac. Poznat je po svojim ulogama u serijama Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz i Ramo. Razgovori su u poodmakloj fazi i ako ne bude većih iznenađenja, Simsek će se naći u glumačkom kadru ovog novog projekta.

Pored njega, pregovara se i sa Fatihom Artmanom. Njemu je ponuđena uloga antagoniste koji se u radnji ove nove turske serije zove Dmitry. Ishod tih pregovora biće poznat u nedelji koja je pred nama.

Podsećamo, serija Suslu Korkuluk / Ukrašeno strašilo će biti emitovana na kanau TV8. Datum premijere bi trebao da bude poznat do kraja ovog meseca.

NOVO - Evo zbog čega Kerem Bursin nije glumio u seriji Sulejman Veličanstveni

 By: Milt-TV Exposed