Engin Altan Duzyatan snima dokumentarac o heroju njegove mladosti

Turski glumac Engin Altan Duzyatan potvrdio je da priprema dokumentarac o životu jednog od junaka njegove mladosti. Reč je o kako je glumac istakao neverovatnom fudbaleru Mustafi Denizliju. Dokumentarac će biti emitovan na jednoj od digitalnih platformi. Engin Altan Duzyatan će biti narator, a trenutno traži mladog glumca koji će tumačiti Mustafin lik u ovom ...

Engin Altan Duzyatan snima dokumentarac o heroju njegove mladosti

Turski glumac Engin Altan Duzyatan potvrdio je da priprema dokumentarac o životu jednog od junaka njegove mladosti.

Reč je o kako je glumac istakao neverovatnom fudbaleru Mustafi Denizliju. Dokumentarac će biti emitovan na jednoj od digitalnih platformi. Engin Altan Duzyatan će biti narator, a trenutno traži mladog glumca koji će tumačiti Mustafin lik u ovom filmu. Snimanje dokumentarca će biti u februaru naredne godine.

Mustafa Denizli

Mustafa Denizli je turski bivši fudbaler i trener. Rođen je 10. novembra 1949. godine. Ono što je obeležilo njegovu trenersku karijeru je to što je vodio sva tri velika kluba iz Istanbula. Bio je trener Fenerbahcea, Galatasaraya i Besiktasa. Osvojio je tursku superligu tri puta i jedini je trener u istoriji koji je uspeo da osvoji tursku fudbalsku ligu sa tri različita kluba.

NOVO - Novi detalji o poslovima Cana Yamana u Italiji

By: TV Exposed