Objavljena najava turske serije Arak

Prvi trejler nove serije Show TV-a Arak, koju producira kompanija Most Production, a producent je Murat Can Oguz, izazvao je veliku radoznalost svojom glumačkom postavom i pričom.

Objavljena najava turske serije Arak

Foto Credits: IMDB

Trejler turske serije Arak, koji je sadržao brze scene i impresivne planove, dobio je veliko priznanje čim je objavljen.

Ilker Kaleli i Oyku Karayel, koji će se prvi put pojaviti na ekranu kao par, dobili su pohvalne komentare na društvenim mrežama.

 Pošto su duo Ilker Kaleli i Oyku Karayel već neko vreme bili udaljeni od ekrana, njihovi fanovi željno iščekuju novi projekat. Sa nestrpljenjem se iščekuje i partnerstvo dva uspešna imena.

Kaleli i Karayel, od kojih se očekuje da će svojom harmonijom i energijom impresionirati publiku, već su izazvali veliki talas uzbuđenja.

Uskoro na TV ekranima

Čini se da su imena koja će se pojaviti u sporednim likovima TV serije Arak takođe veoma iskusni glumci. Imena kao što su Bennu Yildirimlar, Tulin Ozen, Mehmet Ozgur, Yildiray Sahinler i Kerem Arslanoglu odmah privlače pažnju.

Glumačka ekipa serije takođe uključuje i značajna imena kao što su Furkan Kalabalik, Demircan Kacel, Cem Zeynel Kilic, Gorkem Kasal, Beril Kolcu, Ilgaz Kaya.

Projekat Arak režira Ender Mihlar, dok scenario pišu Ayberk Cinar, Murat Can Oguz i Asli Gonulay.

Serija ima drugačiju priču. Arak, koji će na ekran sa moćnom naracijom doneti zadivljujuću priču o Kari (Ilker Kaleli), koji preduzima akciju da se osveti onima koji su mu ukrali život, i Zeynep (Oyku Karayel), čiji se putevi neočekivano ukrštaju, uskoro počinje na Show TV-u. Datum premijere će biti poznat u narednim danima.

View this post on Instagram

A post shared by Arak (@arakdizi)

NOVO - Pad rejtinga serije Bir Derdim Var | Imam problem koji brine!

By: TV Exposed