Pad rejtinga serije Bir Derdim Var | Imam problem koji brine!

Projekat Bir Derdim Var | Imam problem izneo je vršnjačko maltretiranje za sto!

Pad rejtinga serije Bir Derdim Var | Imam problem koji brine!

Foto Credits: Haberler

Druga epizoda serije Bir Derdim Var | Imam problem, u kojoj glume Birce Akalay i Mert Firat, emitovana je u četvrtak i bavila se vršnjačkim maltretiranjem, ističući da počinioci nasilja mogu doći sa neočekivanih mesta.

Drugu epizodu, koja se bavi pitanjem vršnjačkog maltretiranja, otvorila je Beste, srednjoškolka koja je imala krizu u toaletu svoje škole i napala druge učenice.

Rane i prelomi na Besteinom telu, za koju se prvobitno mislilo da je povredila sebe i one oko nje, otkrili su da je ona žrtva nasilja, a ne počinilac.

Upečatljiva epizoda

Nilufer, koja je otkrila da je Ezgi, najpopularnija devojčica u školi, takođe bila i vođa tima koji je fizički i psihički maltretirao Beste, utvrdila je da je vršnjačko maltretiranje izazvalo posttraumatski stresni poremećaj kod Beste i brzo je započela njeno lečenje.

Tužilac Omer, koji se spremao da podnese tužbu protiv Ezgi i drugih učenika i njihovih porodica koji su naudili Beste, bio je veoma ljut na Niluferin pokušaj i otišao je do vrata njene kuće da se suoči sa njom.

Scena ljubljenja para, koji je teško odoleo emotivnoj privlačnosti između njih, ostavila je trag u epizodi. “Majke i šta su nam uradile”.

Ono što pomalo brine je pad rejtinga serije Bir Derdim Var | Imam problem. Total rejting druge epizode je iznosio 1.83, odnosno za 0.74 niže nego u prvoj. U AB kategoriji pad je bio 2.39, odnosno za 0.22 manje nego u epizodi 1. U ABC1 kategoriji zabeležen je pad od 0.44 pa je rezultat bio 2.29.

NOVO - Vodeći glumci serije Sandik Kokusu | Miris škrinje obećavaju dobar projekat

By: TV Exposed