Burcu Kara o majčinstvu

Burcu Kara, koja je rođena u Bursi 1980. godine, jedno je od imena koje je godinama na snimanjima i koje se pamti po svakom uspešnom projektu.

Burcu Kara o majčinstvu

Foto Credits: DiziCentral

Najveća nesreća glumice bila je što su neke serije u kojima je učestvovala bile kratkog veka. Iz tog razloga, Burcu Kara, koji je izražena među glumcima u koji nisu baš imali sreće sa serijama je nakon 4-godišnje pauze napravila povratak ulogom u seriji Hakim.

Burcu, koja je udata za producenta Firata Dogua Parlaka, rodila je Alija Cinara i iskusila sreću majčinstva. Kara, koja se takođe odlično slaže sa sinom svog supruga iz prvog braka, Omerom, sada ponovo doživljava uzbuđenje majčinstva.

Uprkos veoma ambicioznom početku serije Hakim, prava je šteta što serija nije privukla dovoljno pažnje, a gledanost je bila niska. Međutim, glumica, koja nije mogla ni da nađe priliku da bude tužna zbog kraja serije, gde je dala veoma uspešan nastup, doživela je veliku radost kada je saznala da je ponovo trudna.

Doživevši po drugi put uzbuđenje majčinstva, Burcu Kara je izjavila:

„Ovaj put sam se ugojila. Pravimo pauzu od uobičajne veličine garderobe. Pripremite se za znak Riba. Istina je da nam je porodica porasla. Uvek sam sanjala o velikoj porodici. Sudbina mi je bila da po drugi put doživim ovu sreću sa svojim saputnikom, koga sam mnogo zavolela, sa kojim sam se zabavljala i delim ovaj život. Nadam se da možemo bezbedno i lako da uzmemo naše treće dete u naručje…”

View this post on Instagram

A post shared by Burcu Kara (@burcuukara)

NOVO - Serija Kusursuz Kiraci / Savršeni stanar već privlači mnogo pažnje!

By: TV Exposed