Salih Bademci i Hazal Subasi u novoj TV seriji Dilek Tasi

Potvrđene su informacije vezane za još jednu novu tursku TV seriju. Evo i o kom projektu je reč i do sada poznatih detalja.

Salih Bademci i Hazal Subasi u novoj TV seriji Dilek Tasi

Foto Credits: Al Bawaba

Objavljeni su glavni glumci nove turske televizijske serije pod nazivom Dilek Tasi / Kamen želja.

U pitanju je novi projekat koji priprema dobro poznata kompanija Pastel Film koja iza sebe ima veliki broj kvalitetnih projekata. Poznato je i na kom kanalu ćemo gledati novu seriju Dilektasi, za koju su pripreme u poodmakloj fazi. Ovaj projekat biće emitovan na Kanalu D.

Pripremni rad oko ove nove turske TV serije, koja okuplja Saliha Bademcija i Hazal Subasi, nastavlja se punom parom.

Radnja smeštena u osamdesete godine prošlog veka

Okupljajući Saliha Bademcija i Hazal Subasi u glavnim ulogama u ovoj veoma ambicioznoj seriji, Dilektasi će okupiti publiku pričom smeštenom u 1980-te. Detalji radnje će biti poznati uskoro, kao i kompletan glumački kadar. U toku su izbori sporednih uloga, i sve bi vrlo brzo trebalo da bude kompletirano i poznato.

Seriju, koju su producirali Yasar Irvul i Efe Irvul, režira Altan Donmez, dok Can Sinan piše scenario ovog novog projekta. Uskoro počinje snimanje ove nove TV serije koja je dakle u pripremi.

Očekuje se da serija bude emitovana tokom letnje sezone, a tačan datum premijere biće poznat u narednom periodu. Dakle, u narednim mesecima moći ćemo da gledamo projekat Dile Ttasi / Kamen želja na turskom Kanalu D.

NOVO - Gorkem Sevindik o svojim željama i snovima

By: TV Exposed