Gorkem Sevindik o svojim željama i snovima

Gorkem Sevindik, koji ima širok horizont u sanjarenju, igra lik Alija u TV seriji Ates Kuslari / Vatrene ptice i impresionira svojim uspešnim nastupom.

Gorkem Sevindik o svojim željama i snovima

Foto Credits: DiziCentral

Gorkem Sevindik, koji svoju porodicu stavlja u centar svog života i napreduje tako što na svom glumačkom putu ostvaruje svoje ciljeve jedan po jedan, rekao je da mu je najvažnije poverenje njegove supruge.

Glumac je objasnio da imaju malu grupu prijatelja i da ima srećan život. Podvlačeći da se trudi da njegovi prijatelji nemaju šta da mu zamere, glumac je rekao da su mu najveći hobi instrumenti, odnosno sviranje istih.

Navodeći da se trudi da svira violinu, glumac je podvukao da mu je najvažniji hobi u poslednjih godinu i po dana druženje sa sinom.

Želje mir i zdravlje

Gorkem Sevindik, koji je podvukao da je njegov san ili želja mir i zdravlje, iako je sanjar, dao je sledeće informacije o sebi:

„Mnogo sanjam. Ali u poslednje vreme moji snovi, odnosno moje želje su mir i zdravlje. Želim da dođem do veoma dobrih mesta u svom poslu. Želim da učestvujem u veoma dobrim poslovima. Želim da mogu da radim svoj posao na najispravniji i najbolji način. Imam tako lepe snove.”.

Zahvalivši se fanovima na podršci, glumac je rekao da nastavlja da pokazuje interesovanje za svoje fanove koliko god može.

Sevindik je dodao: „Mnogo im hvala, i ja ih volim. Dobro da su tu. Trudim se da provodim što više vremena sa njima. Volimo se kada se nađemo.”.

NOVO - Su Burcu Yazgi Coskun iskreno o sebi

By: TV Exposed