Počelo snimanje serije Annenin Sirridir Cocuk / Dete je majčina tajna

Snimanje nove turske serije Annenin Sirridir Cocuk / Dete je majčina tajna je zvanično otpočelo juče. Reč je o novoj televizijskoj seriji koja nas očekuje uskoro.

Počelo snimanje serije Annenin Sirridir Cocuk / Dete je majčina tajna

Foto Credits: TV8

Radnja ove nove turske serije će kako se navodi doneti neočekivanu priču o dve žene, Meryem i Defne koje su zatrudnele u isto vreme. Više detalja o radnji serije Annenin Sirridir Cocuk / Dete je majčina tajna će biti poznato vrlo brzo.

U glavnim ulogama u ovoj novoj turskoj TV seriji će se naći Selin Yeninci, Engin Ozturk, Irem Helvacioglu i Ahmet Varli.

Ovaj projekat se snima u produkciji kompanije NTC Medya za televizijski kanal TV8. Režiser na seriji je Muge Ugurlar, a glavni kamerman Sami Saydan. Scenario za ovu novu tursku seriju piše Makbule Kosif, Gulsev Karagoz i Okan Basar Bahar.

Imajući u vidu da će se serija Suslu Korkuluk / Ukrašeno strašilo, koja je najavljena kao glavni projekat kanala TV8  u novoj sezoni emitovati na Netflixu, na seriji Annein Sirridir Cocuk je težak zadatak.

Da li će radnja serije biti dovoljno zanimljiva da ostvari dobar rejting, ostaje da vidimo. Na kanalu TV8 se emituje i Survivor All Star, koji je oduzeo zaista značajan deo gledanosti turskim TV serijama.

NOVO - Burcin Terzioglu – Bez novih projekata, pregovori u toku!

By: Milt-TV Exposed