Kaan Urgancioglu dao zapaženu izjavu u vezi zemljotresa i obnove

Igrajući lik tužioca Ilgaza u TV seriji Yargi, Kaan Urgancioglu je svojom uspešnom glumom postao jedno od najistaknutijih imena poslednjeg perioda.

Kaan Urgancioglu dao zapaženu izjavu u vezi zemljotresa i obnove

Foto Credits: IMDB

Glumac, koji delo glavnu ulogu sa Pinar Deniz u seriji koja se emituje nedeljom uveče, rekao je da je imao pomešano raspoloženje posle zemljotresa.

Kaan Urgancioglu, koji je imao poteškoća da opiše veliku dramu doživljenu u regionu zemljotresa, naglasio je jedinstvo i solidarnost. Poznati glumac, zajedno sa mnogim svojim kolegama, bio je među imenima koji su na televiziji prikupljali donacije za dobrobit žrtava zemljotresa. Urgancioglu, koji je pokazao svoju finansijsku i moralnu podršku građanima u oblasti zemljotresa, rekao je:

„Danas smo ovde da budemo ujedinjeni, da stvorimo nadu. Posle dva velika zemljotresa koja su se dogodila 6. februara, Turska je postala jedno srce i velike kampanje pomoći su sprovedene u oblasti zemljotresa.”.

Pomešana osećanja

U ovom procesu, kao i mnogi ljudi, Kaan Urgancioglu ima pomešana osećanja. Lik tužioca Ilgaza u seriji Yargi / Presuda osvojio je ljubav svih svojim verovanjem u pravdu i svojim aspektima koji ističu moral i nauku. Objašnjavajući da moral i nauku treba uzeti kao osnovu za lečenje rana od ovog zemljotresa, glumac je svoja osećanja izrazio sledećim rečima:

„Prolazimo kroz veoma traumatizirajuće, veoma teško vreme za sve nas. Svi imamo veoma pomešana osećanja. Nemamo šanse da vratimo izgubljene tamo. Ali mi smo bar ovde da damo sve od sebe da im obezbedimo okruženje u kome mogu da žale. Veoma je teško, ali moramo da budemo dobri, i biće nam dobro. Moraćemo da obnovimo mnoge stvari. Mislim da ćemo moral i nauku postaviti u njegove temelje.".

NOVO - Cagatay Ulusoy u novoj seriji Kubra!

By: TV Exposed