Cagatay Ulusoy u novoj seriji Kubra!

Turski glumac Cagatay Ulusoy se poslednjih godina pojavljivao pred kamerama za različite projekte, ali sve ove produkcije su bili digitalni projekti.

Cagatay Ulusoy u novoj seriji Kubra!

Foto Credits: Sozcu Gazetesi

Prošle godine je planirano da se na ekranu TV8 emituje TV serija pod nazivom Suslu Korkuluk, koja je izazvala veliko uzbuđenje, ali kada nije bilo moguće postići dogovor u budžetu, projekat je snimljen za Netflix pod imenom Terzi /  Krojač.

Obožavaoci TV serija, koji su Cagataya Ulusoya poslednji put videli na televizijskom ekranu u sezoni 2016-2017, žude za tim da vide slavnog glumca u dugotrajnoj televizijskoj produkciji, čija se nova epizoda emituje  jednom u nedelji.

Cagatay Ulusoy je briljirao u seriji Zvala se Feriha, a potom je sa Medcezirom napravio veliki skok u popularnosti. Ulusoy, kojeg smo mogli da gledamo na ekranu sa likom Sarp u TV seriji Icerde, koja je trajala 39 epizoda, smatrao je da je za njega pravilo da u narednom periodu učestvuje u digitalnim projektima.

Nova serija Kubra

Osim toga, u štampi se odrazila informacija da će glumac, koji je u poslednjih nekoliko godina bio uključen u digitalne projekte, sada ponovo pokrenuti digitalnu seriju. Glumac, koji će preuzeti glavnu ulogu u Netflixovoj seriji Kubra od 8 epizoda, koju je pripremio OGM Pictures, ponovo je pokazao svoju odlučnost da se kloni televizijskih projekata.

Cagatay Ulusoy, za kojeg se zna da je dobio mnogo ponuda, više voli planirane i sezonske radove tako što će učestvovati u digitalnim serijama. Među informacijama je da će mladi glumci uglavnom učestvovati u novom serijskom projektu Kubra, u režiji braće Yagmur i Durul Taylan, a pregovori se nastavljaju za kompletiranje glumačke ekipe.

NOVO - Posle zemljotresa ponovo je na dnevnom redu serija Yali Capkini, kada će nova epizoda?!

By: TV Exposed