Erkan Petekkaya u seriji O Kiz tumači lik kakav do sada nikada nije glumio!

Rad turskih TV kanala za septembarsku sezonu je već počeo. Dok serije letnje sezone boje ekrane, mnogi kanali se spremaju da osmisle dramatičnije i jače priče u smislu svojih tema.

Erkan Petekkaya u seriji O Kiz tumači lik kakav do sada nikada nije glumio!

Foto Credits: Internet Haber

Jedna od TV serija koja će biti prikazana u septembru je O Kiz / Ta devojka. Erkan Petekkaya i Sezin Akbasogullari, koji će učestvovati u glavnim ulogama serije, čije su pripreme počele ranije, radili su zajedno u TV seriji Beyaz Gelincik / Beli mak pre 17 godina. Beyaz Gelincik, jedna od dobro zapamćenih serija u istoriji televizije, bila je na ekranu između 2005.-2007. godine. Serija, koja je emitovana u 74 epizode, snimana je u Adani. Ovaj projekat, koji priča o ljubavi poslovnog čoveka sa ćerkom veoma bogate porodice, bio je veoma voljen, a Sezin i Erkan su takođe bili veoma omiljeni kao partneri.

Erkan Petekkaya će u novoj seriji tumačiti lik kakav nikada do sada u karijeri nije imao prilike da glumi.

Petekkaya će dati život naivnom liku koji zapravo ima 45 godina, ali čiji je nivo percepcije sveta kao deteta od 5 godina! U seriji u kojoj će Sezin Akbasogullai izaći pred publiku kao poslovna osoba koja je vlasnik reklamne agencije, već je kuriozitet kako će se putevi ova dva lika ukrstiti i kakva će priča postati.

Scenario nove drame Kanala D, O Kiz, koju producira Focus Film i režira Ozlem Gunhan, napisala je Sirma Yanik.

Ostala imena u glumačkoj ekipi serije O Kiz su: Ogeday Girisken, Dilin Doger, Asiye Dincsoy, Orhan Kilic, Ayten Uncuoglu, Munire Apaydin, Ilgin Cakir, Melih Selcuk, Ece Efe, Goktug Yildirim, Cem Kurtoglu, Deniz Bakacak, Mustafa Konak Nehir Gokdemir, Zeynep Sonmez.

NOVO - Serhat Teoman umesto Ertugrula u seriji Teskilat

By: TV Exposed