Sezona 5 serije Kardeslerim | Moja braća pod znakom pitanja

Serija Kardeslerim | Moja braća nastavlja da upoznaje publiku na ATV-u svojom četvrtom sezonom.

Sezona 5 serije Kardeslerim | Moja braća pod znakom pitanja

Foto Credits: Haberler

Serija, koja svojom pričom impresionira publiku, ima solidnu publiku. Serija Kardeslerim | Moja braća, koja je zadržala ovu prednost od dana kada je počela, našla je odgovor u širokoj geografiji u inostranstvu.

Emitovanje TV serije Kardeslerim u mnogim zemljama učinilo je glumce poznatim.

Znamo da je Onur Seyit Yaran, jedno od ovih imena, napustio priču na početku sezone. Takođe, prošle nedelje je otkriveno da je Fadik Sevin Atasoy, koja je igrala lik Sengul, morala da se oprosti od serije zbog zdravstvenih problema.

Scenaristi serije ne oklevaju da donose radikalne odluke kako bi zadržali iznenađenje priče. Oproštaj glumaca od projekta zbog njihovih posebnih okolnosti takođe je napisan u scenariju na način koji će oduševiti publiku.

Šta se desilo sa Suzan?!

Ono što se desilo sa likom Suzan, koju igra Ahu Yagtu, u poslednjoj epizodi ukazuje da će se ovaj talas uzbuđenja nastaviti.

Završena je 114. epizoda u kojoj su svi gledaoci svoju pažnju usmerili na Suzan i njenu bebu. Serija će se nastaviti do kraja sezone, ali se ne zna da li će biti pete sezone.

U štampi je ponegde objavljeno da produkcijski tim radi i na petoj sezoni. Čini se da nije lako za priču o seriji, koju je režirao Serkan Birinci i napisao Gul Abus Semerci, da proizvede još jednu sezonu.

Sa svojom popularnom glumačkom ekipom i iznenađujućim dešavanjima, Kardeslerim nastavlja da se emituje na ATV-u svake subote.

NOVO - Nova glumica u seriji Yabani | Divlji

By: TV Exposed