O prijateljstvu Birce Akalay i Ibrahima Celikkola pišu i strani mediji

Poznati turski glumci Birce Akalay i Ibrahim Celikkol tumačili su glavne uloge u TV seriji Siyah Beyaz Ask, koja je emitovana na Kanalu D 2017. Njihovo prijateljstvo koje je nastalo na setu tog projekta traje i dan danas.

O prijateljstvu Birce Akalay i Ibrahima Celikkola pišu i strani mediji

Foto Credits: DiziCentral

Sklad njih dvoje u ovoj televizijskoj seriji je bio sjajan i publika ih je rado gledala na sceni. Serija Crno-bela ljubav nije bila dugoročan projekat, ali je iza sebe ostavila zaista veliko prijateljstvo glavnih glumaca.

Birce Akalay i Ibrahim Celikkol, koji su igrali dvoje ljubavnika u seriji, postali su veoma dobri prijatelji. Ibrahim Celikkol napunio je 14. februara napunio 40 godina i dobio veliki broj čestitki.

Ne zaboravljajući rođendan svog bliskog prijatelja, Birce Akalay obeležila je rođendan Ibrahima Celikkola tako što je na svom Instagram nalogu podelila fotografiju sa zgodnim glumcem.

Birce je u opisu objave na društvenoj mreži napisala „Moj Ibo! Moj dragi, mladalačkog duha, koji je velikodušan, veliki čovek. Zahvalna sam za svaki dan koji si sa mnom. Srećan rođendan moj paša! Neka nam se putevi ne razdvoje za ceo život, neka život uvek dođe u tvoje odano srce u miru i udobnosti! Neka ti je sa srećom, dragi moj druže” napisala je popularna glumica.

View this post on Instagram

A post shared by BirceAkalay (@birceakalay)

Ovo je izazvalo odobravanje i lepe komentare njihovih fanova i nije promaklo ni mnogim inostranim medijima, koji ovaj primer navode kao slučaj pravog prijateljstva i glumaca koje je spojio zajednički projekat.

NOVO  - Ozge Yagiz – Bez žurbe sa brakom

 By: Milt-TV Exposed