Serenay Sarikaya kupila zemlju na selu

Kako prenose turski mediji, glumica Serenay Sarikaya koja je boravila na odmoru na planini Kaz, odlučila je da kupi zemlju u tom području. Glumica je kupila pola hektara zemlje u selu koja se zove Ayvacik. U pitanju je područje koje je kako navode mediji, dobro poznato među turskom elitom. Njen menadžer Aise Barim je takođe ...

Serenay Sarikaya kupila zemlju na selu

Kako prenose turski mediji, glumica Serenay Sarikaya koja je boravila na odmoru na planini Kaz, odlučila je da kupi zemlju u tom području.

Glumica je kupila pola hektara zemlje u selu koja se zove Ayvacik. U pitanju je područje koje je kako navode mediji, dobro poznato među turskom elitom. Njen menadžer Aise Barim je takođe kupio malu kuću u tom predelu, baš kao i Halit Ergenc.

Serenaya planira ulaganja i izgradnju novog doma gde želi da naredno leto provede sa svojom majkom. Mediji podsećaju da je Serenaya kupila i mali hotel u Canakkaleu i želela da otvore biznis upravo sa njenom majkom. Izgleda da posao sa hotelom nije išao, i da je glumica rešila da svoj deo mira pronađe na selu.

NOVO - Cagatay Ulusoy ima ispunjen kalendar – dva nova projekta

By: TV Exposed