Nova turska serija – u glavnoj ulozi policajka!

Priprema se nova turska serija u kojoj će se radnja priče bazirati na ženi koja je policajka. Kompanija Pastel Film otkupila je prava za BBC seriju Happy Valley. Serija donosi priču o policajki Katrin koja je izgubila svoju kćerku. Ona je izvršila samoubistvo nakon silovanja, ostavivši majku i sina koji se rodio nakon silovanja koje je ...

Nova turska serija – u glavnoj ulozi policajka!

Priprema se nova turska serija u kojoj će se radnja priče bazirati na ženi koja je policajka.

Kompanija Pastel Film otkupila je prava za BBC seriju Happy Valley. Serija donosi priču o policajki Katrin koja je izgubila svoju kćerku. Ona je izvršila samoubistvo nakon silovanja, ostavivši majku i sina koji se rodio nakon silovanja koje je doživela. Kada je Katrin saznala da je čovek koji je silovao njenu kćerku pušten iz zatvora nakon osam godina gde je služio kaznu zbog prodaje droge, počinje potragu za njim. Počinje potragu sa jasnim ciljem – željom za osvetom.

U isto vreme počinje istragu o kidnapovanoj devojci, ne znajući da je ona žrtva iste osobe koja je silovala njenu kćerku. Serija je veoma popularna, a ostaje da vidimo da li će i turska verzija steći popularnost kao orginalna.

NOVO - Najpopularniji parovi iz turskih serija u 2020. godini na društvenim mrežama

By: TV Exposed