Hande Dogandemir u drugačijoj ulozi u filmu 49

Turska glumica Hande Dogandemir jedno je od imena koje u poslednje vreme vredno radi i trči od seta do seta.

Hande Dogandemir u drugačijoj ulozi u filmu 49

Foto Credits: Internet Haber

Iako je prošle sezone imao veoma uspešan nastup u TV seriji Annemizi Saklarken, život ove serije je bio kratak, tačnije samo 8 epizoda. Sličnu nesreću ove sezone doživela je nova serija ove turske glumice. Glumica, koja je preuzela glavnu ulogu u doktorskoj seriji Hayat Bugun / Život danas, bila je razočarana u televizijske projekte u nizu sa serijom koja je mogla da ostane na ekranu 8 epizoda.

Hande Dogandemir, koja je imala nesreću sa kolegama zbog niskog rejtinga uprkos dobrim igrama u serijama Annemizi Saklarken i Hayat Bugun, takođe je u intervjuu izjavila da se ova situacija sada smatra normalnom u današnjem okruženju. Serija Hande Dogandemir je završila, ali još jedan njen od njenih novih projekata zvuči veoma ambiciozno. Njeni fanovi znaju za projekte ih željno čekaju.

Jedan od ovih projekata je film 49. Zasnovan na istinitoj priči, film će ispričati veoma uticajnu temu o kojoj se mnogo pričalo u prošlosti. Film, koji govori o operaciji i iza kulisa operacije u kojoj je spaseno 49 turskih državljana koje je zarobila teroristička organizacija DAEŠ, koja je neko vreme izazivala teror u Siriji, izazvao je veliko uzbuđenje objavljenim slikama.

NOVO - Serija Gelsin Hayat Bildigi Gibi  ima sve ozbiljniju podršku na društvenim mrežama

By: TV Exposed