Serija Gelsin Hayat Bildigi Gibi ima sve ozbiljniju podršku na društvenim mrežama

Od početka turske serije Gelsin Hayat Bildigi Gibi / Neka život dodje kako zna, koja se emituje na Show TV-u četvrtkom uveče, uvek se osećala podrška njenih gledalaca.

Serija Gelsin Hayat Bildigi Gibi  ima sve ozbiljniju podršku na društvenim mrežama

Foto Credits: Internet Haber

Iako je neko vreme došlo do blagog nazadovanja u gledanosti, uzbudljivi momenti u priči serije ponovo su izazvali porast interesovanja. Emitovana je 21. epizoda TV serije Gelsin Hayat Bildigi Gibi / Neka život dodje kako zna koja je zauzela šesto mesto u total kategoriji rejtinga, sedmo u AB i peto u ABC1. Sklad i visoka energija Ertana Sabana i Devrim Ozkan nastavljaju da impresioniraju milione gledalaca u seriji, koja nastavlja svoj put sa poprilično uspešnim gledan  ostima.

Serija ima važnu podršku ne samo u pogledu gledanosti, već i na društvenim mrežama. Serija je bila na dnevnom redu društvenih mreža. Oznaka epizode ​​bila je #BurasiKarabayir 5 sati i 25 minuta, a oznaka #GelsinHayatBildigiGibi bila je na TT listi na Twitter-u u Turskoj 3 sata i 45 minuta. Čini se da je par #SadGul jedan od parova iz TV serija o kojima se najviše priča na društvenim medijima.

Objavljen je i uvod u 22. epizodu Gelsin Hayat Bildigi Gibi. Scene pune akcije dolaze na ekran u promociji gde Sadi kaže da će otići iz Istanbula. Dok se Sadi, koji se u belom odelu suočava sa svojim neprijateljima, baca pred oružje, Songul juri u pomoć. Ovi trenuci se željno iščekuju dok Songul stoji pored Sadija i govori: „Nikad bez mog muža“.

Serija Gelsin Hayat Bildigi Gibi / Neka život dodje kako zna je na Show TV-u sa novom epizodom u četvrtak uveče u 20:00.

NOVO - Moglu li Tolgahan Sayisman i serija Barbaros Hayreddin Sultanin Fermani da poprave utisak?!

By: TV Exposed