Onur Akbay se sve ističe kroz seriju Inci Taneleri | Biserna zrna

Novi projekat TV serije pod nazivom Inci Taneleri nastavlja da se emituje na Kanalu D.

Onur Akbay se sve ističe kroz seriju Inci Taneleri | Biserna zrna

Foto Credits: IMDB

Druga epizoda serije Inci Taneleri | Biserna zrna je takođe objavljena i dobila je bolje ocene od prve epizode. Napomenimo da je serija dostigla dvocifrenu gledanost u svim grupama publike, imala je najuspešniji debi u sezoni i pojavila se kao najuspešnija serija u gledanosti uz Kizilcik Serbeti | Šerbet od brusnice.

Serija, koja je privukla pažnju Turske, cenjena je i po uspešnim glumačkim nastupima. Fanovi Yilmaza Erdogana su veoma zadovoljni što su pronašli priču o kvalitetu koji su očekivali.

Projekat, koji privlači pažnju miliona gledalaca, znači važan napredak u karijeri za glumačku ekipu serije.

Dobra glumačka ekipa

Popularni glumci Onur Akbay i Furkan Murat Ugur takođe su uvršteni u glumačku ekipu serije Inci Taneleri | Biserna zrna, koja privlači pažnju snažnim scenarijem, glumačkim izvedbama i atmosferom.

Onur Akbay, koji je svojim projektom Sifir Bir Adana na digitalnim platformama dostigao široku bazu fanova, i Furkan Murat Ugur, mlada zvezda koja blista u popularnoj TV seriji svojim pričama o Adani, susreli su se sa publikom u drugoj epizodi.

Glumačka ekipa serije koju je producirao BKM uključuje Yilmaza Erdogana, Hazar Erguclu, Selmu Ergec, Kubilaya Aku, Guvena Kiraca i Yasemin Bastan. Senol Sonmez sedi u direktorskoj fotelji projekta.

Inci Taneleri sa novom epizodom u četvrtak uveče u 20.00 na Kanalu D!

NOVO - Tugba Melis Turk u seriji Aziz Mahmud Hudayi: Askin Yolculugu

By: TV Exposed